Grafische verwerking

Grafische

verwerking

Wil je je opa, moeder, tante, broer, neef of iemand anders het verhaal

van je familiegeschiedenis cadeau doen?

Of wil je al je harde werk gewoon in een mooi jasje zien?

Wij doen het voor jou! 

Vraag hier je offerte aan voor je op maat gemaakt werk!

Poster

Ik tover de wirwar aan namen om naar een overzichtelijke en grafisch aantrekkelijke stamboom!


(poster formaat A4-A0)

Boek

(Maga)Zine

Wanneer je graag een kwartierstaat wil verwerken in een grafisch magazine.


Start vanaf minstens 15 personen. 

Een boek kan gemaakt worden wanneer je heel wat generaties wil verwerken. Ganse gezinnen kunnen aan bod komen en uitgebreid besproken worden. Geografische/demografische gegevens, verhalen, aktes, foto's, personalia, ... alles kan verwerkt en gebruikt worden! 

Reviews

08.05.2022


Lieve Benny en Dorien


Ik heb dit weekend relax mijn tijd genomen om van jullie prachtige cadeau te genieten. En heel eerlijk, ik ben helemaal flabbergasted, weg geblazen door de emotie…


Eerst heb ik de tijd genomen om de mooie Lay-out te bekijken, helemaal in lijn met de stijl die ik mooi vind. Dorien, dikke pluim om met mijn summiere info dat zo subtiel aan te voelen. Daarna heb ik me samen met mijn man meer dan een uur geamuseerd met het duidelijke stamboom-overzicht. Hij was fier dat zijn familie tot het verst terug ging in de tijd … maar ik heb meer stamboomachtergrond 🤣.

En dan ben ik beginnen lezen … zo degelijk gedaan. Met duiding over de locatie, doorspekt met foto’s en gevonden documenten, informatie over de belangrijke levensmomenten en beroepen. Ik ga het boek nog heel vaak vastnemen want het doet me zo goed om plots een groot stuk van mijn geschiedenis letterlijk vast te kunnen nemen. Het bevestigt ook wat Kinderen psychiater Peter Adriaensen zegt: je geschiedenis en de verhalen van je geschiedenis kennen is zeer belangrijk. 


Ik ben jullie oneindig dankbaar voor dit unieke boek, een mooi tijds-document dat mezelf meer rust zal geven maar ook van onschatbare waarde voor mijn kinderen en later hun kinderen.


Een prachtig emotioneel cadeau voor geadopteerden maar eigenlijk voor iedereen want je komt zoveel te weten.


Super dikke knuffel!

Debby