Coaching

Coaching

Als life coach ben ik er in de eerste plaats om naar JOUW verhaal te luisteren, naar wat voor jou belangrijk is in het verhaal van je achtergrond, de zoektocht naar je identiteit, je wens naar (h)erkenning. Onderliggende gevoelens zoals eenzaamheid, boosheid, verdriet, afgewezen voelen, ze mogen er zijn. Maar deze gevoelens kunnen je danig doen ontsporen en je verder doen verwijderen van wie je in de essentie bent.Samen gaan we dan op zoek naar jouw kernwaarden zodat je van daaruit meer zicht krijgt op hoe je met dit alles kan omgaan. Wanneer we steeds beslissingen blijven nemen vanuit onze emoties of gewoontes dan zullen we deze obstakels blijven tegenkomen. Pas wanneer we beslissingen nemen die in harmonie zijn met ons zelf, kunnen we verder.

Ik ben iemand die gevormd is door het leven. Al dansend en zingend vlogen de jaren voorbij om dan tot het besef te komen dat niets is wat het lijkt.


Al van in mijn kinderjaren ben ik geboeid door psychologie en spiritualiteit. Na meer dan 30 jaar heb ik het roer volledig omgegooid en heb ik mijn passie gevonden, ben ik terug gaan studeren en ben ik in het bezit van een diploma lifecoaching.

Als life coach begeleid ik je hierbij. Via vragen, observatie en feedback onderzoeken we samen waar de obstakels zitten die jou beletten om in balans te zijn. Hiervoor kijg je - op jouw tempo - handvaten en inzichten, tools om te (h)erkennen wat goed voor jou is. Je leert anders om te gaan met de dingen. Obstakels zullen sowieso nog opduiken want ieder obstakel leert ons iets over onszelf!

Het is hoe je ermee omgaat.Hoe bewuster je omgaat met de dingen in het leven, hoe meer grip je krijgt op je innerlijke processen en hoe meer je zal ervaren dat wanneer je vanuit jouw bewuste staat van "ik ben" handelt, je je kan ontwikkelen tot iemand die veel vrijer en gelukkiger in het leven staat.

Samen gaan we op zoek naar wie JIJ BENT. Van zodra je deze staat van zijn, van IK BEN (h)erkent, ga je veel stabieler en gelukkiger in het leven staan.